TOP 10 COCKTAILS

1.

Pornstar martini cocktail recept

Pornstar martini

Als je op zoek bent naar een verleidelijke en exotische cocktail, dan is de Pornstar Martini een perfecte keuze.

Bekijk recept >

2.

Mojito cocktail recept

Mojito

De Mojito is een verfrissende en klassieke cocktail die zijn oorsprong vindt in Cuba. Het is een eenvoudige cocktail om te maken.

Bekijk recept >

3.

Pina colada cocktail recept

Pina Colada

Op zoek naar een verfrissende en tropische cocktail om je zomeravonden op te fleuren? Probeer dan de Pina Colada!

Bekijk recept >

4.

Sex on the beach cocktail recept

Sex on the Beach

De Sex on the Beach cocktail is een van de meest populaire en verleidelijke cocktails die er bestaan.

Bekijk recept >

5.

Gin tonic cocktail recept

Gin Tonic

De Gin Tonic is een populaire cocktail die bekend staat om zijn verfrissende smaak en eenvoudige bereiding.

Bekijk recept >

6.

Moscow Mule cocktail recept

Moscow Mule

Moscow Mule is een klassieke cocktail die al sinds de jaren 40 populair is. Ideaal voor zomerse warme dagen.

Bekijk recept >

7.

Margarita cocktail recept

Margarita

Margarita’s zijn een van de meest geliefde cocktails ter wereld. Ze zijn verfrissend, smaakvol en perfect voor elke gelegenheid. 

Bekijk recept >

8.

Cosmopolitan cocktail recept

Cosmopolitan

De Cosmopolitan cocktail is een iconische cocktail die perfect is voor feestjes en bijzondere gelegenheden.

Bekijk recept >

9.

Dark 'n Stormy cocktail recept

Dark ’n Stormy

De Dark ‘n Stormy cocktail is een klassieke cocktail die populair is geworden in Bermuda en die nu over de hele wereld wordt genoten.

Bekijk recept >

10.

caipirinha cocktail recept

Caipirinha

De Caipirinha cocktail is een populaire Braziliaanse drank die over de hele wereld wordt genoten. 

Bekijk recept >

Top 10 cocktails - de 10 meest populaire cocktails verder toegelicht

Cocktails zijn populairder dan ooit en er zijn zoveel verschillende soorten om uit te kiezen. Op deze pagina vindt je de top 10 cocktails die je absoluut moet proberen. Van de exotische Pina Colada tot de klassieke Gin Tonic, we hebben voor elk wat wils.

Laten we beginnen met de Pornstar Martini, een van de meest trendy cocktails van dit moment. Deze cocktail is een mix van vodka, passievruchtensap, vanillesiroop en een scheutje prosecco. Het resultaat is een verfrissende en fruitige cocktail die perfect is voor een avondje uit.

Een andere populaire cocktail is de Mojito. Deze cocktail is gemaakt met witte rum, limoensap, suiker, muntblaadjes en sodawater. Het is een frisse en lichte cocktail die perfect is voor een zomerse dag op het terras.

De Pina Colada is een klassieker die niet mag ontbreken in deze top 10 cocktails. Deze cocktail is gemaakt met rum, ananassap en kokosmelk. Het resultaat is een tropische en romige cocktail die je meteen in vakantiesferen brengt.

Een andere tropische cocktail is de Sex on the Beach. Deze cocktail is gemaakt met vodka, perziklikeur, sinaasappelsap en cranberrysap. Het is een zoete en fruitige cocktail die perfect is voor een feestje.

De Gin Tonic is een klassieker die altijd goed is. Deze cocktail is gemaakt met gin en tonic water, en wordt vaak geserveerd met schijfjes limoen en muntblaadjes. Het is een frisse en lichte cocktail die perfect is voor een zomerse avond.

Een andere klassieker is de Moscow Mule. Deze cocktail is gemaakt met vodka, ginger beer en limoensap. Het is een verfrissende en pittige cocktail die perfect is voor een feestje.

De Margarita is een populaire cocktail die vooral bekend is uit Mexico. Deze cocktail is gemaakt met tequila, limoensap en cointreau. Het is een frisse en zure cocktail die perfect is voor een avondje uit met vrienden.

Een andere populaire cocktail voor een avondje uit is de Cosmopolitan. Deze cocktail is gemaakt met wodka, cranberrysap, limoensap en cointreau en kan niet missen in de top 10 cocktails. Het is een verfrissende en fruitige cocktail die perfect is voor een avondje uit.

De Dark ‘n Stormy is een cocktail die gemaakt is met donkere rum, ginger beer en limoensap. Het is een pittige en kruidige cocktail die perfect is voor een winterse avond.

Last but not least hebben we de Caipirinha als afsluiter in de top 10 cocktails. Deze Braziliaanse cocktail is gemaakt met cachaca, limoensap en suiker. Het is een frisse en zure cocktail die perfect is voor een zomerse dag op het strand.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende cocktail voor een zomerse dag of een kruidige cocktail voor een winterse avond, deze top 10 cocktails heeft voor elk wat wils. Probeer ze allemaal uit en ontdek welke jouw favoriet is.